Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Május 13. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

29 milliót is érhet Amy Winehouse véres festménye

29 milliót is érhet Amy Winehouse véres festménye

Állítólag a saját vérével festette azt az önarcképet Amy Winehouse, amelyet a jövő héten bocsátanak árverésre.

Bizarr tárggyal gazdagodhat a jövő héten Amy Winehouse egyik tehetős rajongója: egy árverésen egy olyan önarcképet bocsátanak áruba, amelyet az énekesnő állítólag a saját vérével festett. Az elhunyt sztár profilját ábrázoló kép eladója a híres zenész, Pete Doherty, aki 50-80000 font (18-29 millió forint) bevételt remél az aukciótól.

"Én beszéltem rá, hogy csinálja meg a festményt - mondta el Doherty. - Éppen az édesapjával telefonált, amikor készítette. El is mesélte neki, hogy mit csinál, azt mondta a telefonban: 'Pete-tel vagyok. Rávett, hogy a véremmel fessek.' Az apja nagyon haragudott rám emiatt, sőt el sem akarja hinni, hogy tényleg így készült a kép, de ez az igazság."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára