Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Február 26. 08:34, kedd | Sport
Forrás: MTI

Elnézést kért a biztonsági cég a szolnoki 'zászlókitiltás' miatt

Elnézést kért a biztonsági cég a szolnoki 'zászlókitiltás' miatt

Elnézést kért a Szolnoki Olaj KK-Hapoel Holon mérkőzés biztosításáért felelős cég a magyar zászló "kitiltása" miatt, és hétfő éjszaka közleményben tudatta: a beléptetés során előfordulhattak "valós, vagy vélt sérelmeket okozó egyedi félreértések".

A Szolnoki Olaj KK Kft. és a meccsek biztosításáért felelős Védelem Holding Kft. a klub hivatalos honlapján tette közzé közös állásfoglalását. Ebben a két fél félhangsúlyozta: a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub napok óta tárgyalásokat folytat a - saját honlapjukon a következő mérkőzések meghatározatlan idejű bojkottját kilátásba helyező - szurkolói csoportok képviselőivel. Utóbbiak közleményben kérték a történtekkel kapcsolatos felelősség tisztázását.
Ennek eleget téve a két társaság hétfői közleményében kijelentette: az összecsapást megelőző napon jogszabályi kötelezettségeinek megfelelően a rendőrséggel és a vendégcsapat biztonsági szolgálatával közös bejáráson tisztázta a teendőket. A találkozó után hozott döntések a megszokottnál "feszesebb" beléptetést írtak elő.
Az állásfoglalás szerint azonban a klub és a vele nyolc éve együttműködő Védelem Holding semmilyen formában nem tiltotta meg a magyar, illetve a székely zászló sportcsarnokba történő behozatalát. A biztonsági cég ugyanakkor aláhúzta: a beléptetés során előfordulhattak egyedi félreértések, amelyek "valós vagy vélt sérelmeket okozhattak". Ezek esetleges előfordulása miatt a Védelem Holding elnézést kér - olvasható a nyilatkozatban, amelyben a Szolnoki Olaj KK Kft. kijelenti: az ügyet ezzel lezártnak tekinti.

Címkék: Politika-sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,