Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Január 25. 10:49, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - Győr-Moson-Sopron megye - Elzárt település nincs, de több helyen korlátozták a forgalmat

Havazás - Győr-Moson-Sopron megye - Elzárt település nincs, de több helyen korlátozták a forgalmat

Győr-Moson-Sopron megyében nincs elzárt település, de a hóátfúvások miatt több helyen korlátozta a forgalmat a rendőrség.

Vasárnap reggel árokba csúszott vagy az úttesten keresztbe fordult járművekhez hívták a katasztrófavédelem munkatársait; a balesetekben senki sem sérült meg - tájékoztatta az MTI-t a megyei igazgatóság szóvivője.
Ruskáné Takács Anita közlése szerint Mosonszolnok és Levél között a 8505-ös úton egy kisteherautó fordult keresztbe, a 86-os úton Bősárkánynál egy kisbusz hajtott árokba. Csikvánd és Malomsok között egy helyközi autóbusz akadt el.
A szóvivő hozzátette: jelenleg a 86-os úton, Mosonudvar és Mosonmagyaróvár között mentenek az úton keresztbe fordult nyerges vontatót.
Elzárt település nincs a megyében, de a rendőrség több forgalomkorlátozást vezetett be a hóátfúvások miatt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Takács József elmondta, hogy a 86-os úton Mosonmagyaróvár és Jánossomorja között a forgalmat az M1-es autópályára és az 1-es útra terelik. Az 1-es úton Gönyű térségében a Győr felől Komárom felé tartókat szintén az autópályára terelik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár