Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Január 26. 07:19, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Házi őrizetes fészerében burjánzott a marihuána - VIDEÓVAL

Házi őrizetes fészerében burjánzott a marihuána - VIDEÓVAL

Környezettanulmányt készíteni mentek és egy egész marihuánaültetvényt találtak a rendőrök Pesterzsébeten a minap.

A pesterzsébeti rendőrök január 23-án 14 óra 30 perckor azért mentek ki egy kerületi házhoz, hogy ott a házi őrizet feltételeinek meglétét előzetesen felmérjék, mert az ott lakó férfit a bíróság házi őrizetbe helyezte. Amikor az egyenruhások befejezték a lakás átvizsgálását, arra lettek figyelmesek, hogy az udvar végében lévő romos melléképületből ventilátor zaja szűrődik ki. A fészert kinyitották és ott 29 tő marihuánát és különböző, termesztéshez használatos eszközöket találtak. A nyomozók kábítószerkereső kutyát vittek a helyszínre, így előkerült több csomagba kiporciózott zöld növényi törmelék is.

A nyomozás során kiderült, hogy a drogot a házi őrizetes férfi 41 éves féltestvére termesztette. S. Tibor 16 óra 25 perckor érkezett haza, a nyomozók őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi részletes beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy a marihuánamagokat Ausztriában vette.

A XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 41 éves budapesti S. Tibor ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.