Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2020. Október 02. 12:58, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok

Kislányt és látássérült unokabátyját tették boldoggá a rendőrök

Kislányt és látássérült unokabátyját tették boldoggá a rendőrök

Egy 6 éves kislányt és látássérült unokabátyját tették boldoggá a szigetszentmiklósi rendőrök, amikor visszaadták a gyermek nyáron ellopott tabletjét - közölte a rendőrség.

Unokahúgát lepte meg születésnapján a 30 éves látássérült férfi 2020 nyarán egy okos eszközzel. A kislány nagyon megszerette a tabletet, ám augusztus végén csak a hűlt helyével szembesült, nem találta a szekrényen, ahová előzőleg tette. A család az egész házat átnézte, de egyre erősebb volt a gyanú, hogy valaki elvitte a 75 ezer forintos készüléket, ezért feljelentést tettek a rendőrségen.

A szigetszentmiklósi nyomozók kiderítették, a kislány édesanyjának egyik barátnője vitte magával, az egyik látogatásakor egyszerűen becsúsztatta kézitáskájába a tabletet, majd elköszönt és hazament.

A 34 éves szigethalmi nőt elfogták, előállították. Kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint tettét azóta nagyon megbánta, vele szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság.

Az ellopott és megtalált tabletet a rendőrök visszaadták boldog tulajdonosának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során