Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Április 28. 05:01, péntek | Belföld
Forrás: mti

Kocsikat és épületet gyújtottak fel leszámolásként Cegléden – vádat emeltek ellenük

Kocsikat és épületet gyújtottak fel leszámolásként Cegléden – vádat emeltek ellenük

Vádat emelt a ceglédi ügyészség két férfival szemben, akik egyikük haragosainak autóit, illetve telephelyét gyújtották fel - tudatta Szabó Ferenc főügyész csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a két ceglédi férfi régóta egymás barátai voltak. Egyikük több emberre is haragudott Cegléden: neheztelt arra a rendőrre, aki egyik hozzátartozóját érintő házi őrizetet ellenőrizte, valamint másokra, akikkel anyagi vagy hivatalos eljárással kapcsolatos vitája volt.

A férfi rábírta barátját, valamint egy másik - a nyomozás során ismeretlenül maradt embert -, hogy álljon bosszút haragosain. 2014 szeptembere és 2016 februárja között öt kiszemelt ember személy-, vagy teherautóját gyújtották föl, az egyik sértettnek pedig a cége nagykőrösi telephelyén lévő épületet. A kocsik teljes mértékben
vagy nagy részükben kiégtek, üzemképtelenné, használhatatlanná váltak, a telepen kétmillió forint kár keletkezett.

A sajtóközlemény szerint a ceglédi ügyészség nagyobb kárt okozó rongálás bűntettével és más bűncselekményekkel vádolta meg a két férfit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről