Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Szeptember 16. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Liptait lepisilte egy tehén, így kezdődött a karrier!

Liptait lepisilte egy tehén, így kezdődött a karrier!

A színésznőség annyira nem jött be…

Akárcsak Mehemed, Liptai Claudia sem látott " élőben" tehenet huszonnégy éves koráig. Akkor fedezte fel egy hazai tejet, vajat, túrót forgalmazó cég. Reklámhadjáratában keresett egy lányt, akiről elhihető volt, hogy profi fejőnő, ráadásul még szemrevaló menyecske is. Claudiát találták meg erre a feladatra. A tehenet az istállóban felcicomázták virágkoszorús fejdísszel, a lány vörös haját befonták copfba, ráadtak egy helyre menyecske ruhát és már vették is fel, ahogy feji a Boris tehenet. A videoklipp remekül sikerült, hónapig ment a reklám a tévében. A reklámfilmnek és Boriskának köszönhetően Claudiát megismerhette az egész ország. Elsőként készítettem interjút a" fejőnővel", aki akkor még kedvesen, készséges örömmel fogadta a riporter kérdéseit.
- Kissé meglepett, hogy pesti lány létemre, éppen engem választottak erre a feladatra. Soha nem gondoltam volna, hogy első komolyabb szerepem egy tehén partnerrel lesz. Először féltem, hogy megrúg, de Boris aranyos jámbor jószág volt, annak ellenére, hogy a próbák alatt egyszer valami melegség öntött el. Boriska lepisilt...
Claudia mindig arra vágyott, hogy színésznő legyen. A Színművészeti Főiskolán az első rosta után eltanácsolták. Gór Nagy Mária tanodájában tanulta ki a színészmesterséget. Ám, míg szerződéses színésznő lett, sok mindennel foglalkozott. A Tanodában a tandíjra valót nyáron a Balaton partján szedte össze, ahol kiült portrékat rajzolni. Ősszel pedig a budai Skálában számítógépes tenyérjósként dolgozott. Egy időben rengeteget evett.
- Pedig tudtam, hogy hajlamos vagyok a hízásra. Aztán jött egy szerelmi csalódásom, bánatomban lefogytam tizennyolc kilót. A Vígszínházban nem tudott igazán kiemelkedni. Soha nem kapott rangos feladatot. A filmezéssel sem volt szerencséje. Számított arra, hogy Bacsó Péter Hamvadó cigaretta című filmjében, amely a 4o-es évek híres dívájáról Karády Katalinról szólt, megkapja ezt a szerepet. Lecsúszott róla, a kevésbé Karádys típus, Nagy Kálózy Eszter vitte el előle. Az egykori " tehenészlányból " televíziós műsorvezető, show lady lett. A fejésből talán csupán annyi maradt : igyekszik a producereket megfejni...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.