Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Április 29. 07:11, vasárnap | Sport
Forrás: mno / MTI

Magyar aranyérem született a cselgáncs Eb-n

Magyar aranyérem született a cselgáncs Eb-n

A 78 kg-os Joó Abigél aranyérmet nyert szombaton a cseljabinszki cselgáncs Európa-bajnokságon, amely az olimpiai kvalifikációs sorozat utolsó állomása.

A 2010-es kontinenstornán is győztes Joó a fináléban a címvédő francia Audrey Tcheumeo ellen lépett tatamira, s korábbi meccseihez hasonlóan ipponnal győzött. A KSI 21 éves dzsúdósa, aki már az Eb előtt is biztos londoni szereplőnek számított, a magyar küldöttség második érmét szerezte meg Cseljabinszkban, ahol csütörtökön Csernoviczki Éva (48) állhatott fel a dobogó legalsó fokára.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.