Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 06. 07:29, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Megvan, hogy ki végezte ki a fiatal nőt

Megvan, hogy ki végezte ki a fiatal nőt

Nemzetközi elfogató parancsot adott ki a rendőrség a XIII. kerületi gyilkosság elkövetője ellen – erősítette meg rendkívüli sajtótájékoztatóján a BRFK. A nyomozás szerint a fiatal nőt 6 lövéssel ölték meg, az elkövető autóját

 

Országos és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a rendőrség az ellen a 39 éves szerb férfi ellen, aki vasárnap este hat lövéssel megölte 27 éves, orosz származású, magyar állampolgárságú barátnőjét. A gyilkosság a XIII. kerületben, egy tízemeletes ház földszinti folyosóján történt. Az elkövető autóval menekült el a helyszínről. A járművet tegnap találták meg Soltvadkert külterületén – jelentette a hírTV helyszíni tudósítója.

A rendőrség azt tanácsolja a férfinek, hogy adja fel magát. A lakosságot pedig arra kérik, hogy amennyiben tudnak a feltételezett elkövető hollétéről, akkor értesítsék a hatóságokat, de ne próbálják megállítani, mert veszélyes lehet.

A BRFK emellett két másik gyilkossági ügy felgöngyölítéséről számolt be, melyek előzetes letartóztatással végződtek. Egy 32 éves nő a gyanú szerint két idős, csepeli férfival is végzett, akiket ki is rabolt. Az osztrák-magyar állampolgár az egyik gyilkosságban részben beismerővallomást tett, a másik emberöléssel most gyanúsították meg.

Újpesten egy 57 éves férfival végeztek, a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, de ő tagadja bűnösségét. (lm)

hírTV

Címkék: gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

2024. Április 08. 11:31, hétfő | Kék hírek

Három hónap alatt 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a Pest vármegyei rendőrség

Az év első három hónapjában 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a rendőrség Pest vármegyében.