Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. December 14. 14:07, csütörtök | Belföld
Forrás: police.hu

Naptárral segítettek menhelyes kutyákon Tolna megye rendőrei

Naptárral segítettek menhelyes kutyákon Tolna megye rendőrei

A fotózással a 2018-ban épülő új kutyamenhely kialakítását támogatták a Tolna megyei rendőrök.

A Kíra Völgységi Kutyamentő Egyesület levélben kereste meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot, amelyben rendhagyó kérést fogalmaztak meg.

„Mivel az elmúlt 8 évben, amióta egyesületünk létezik, csak jót, segítőkészséget és nagyfokú emberséget tapasztaltunk, akárhányszor segítséget kértünk a rendőrségtől, ezért a következő kéréssel fordulok önökhöz: a rendőrség és az állatvédők közötti jó együttműködést megmutatva, megköszönve szeretnénk egy olyan naptárat készíteni, mely a rendőrök együtt láthatók a bonyhádi gyepmesteri telep kutyáival.”

A kérésnek eleget téve a Tolna megyei egyenruhások augusztus 2-án délután meglátogatták a bonyhádi kutyatelepet, majd a menhely munkatársaival a négylábúakat elvitték a bonyhádi Szecska tóhoz, ahol a kutyákat megsétáltatták, majd egy fotózáson vettek részt a készülő naptárhoz. A rendőrök ajándékkal is készültek, kutyatápot vittek a menhelynek.

Az egyesület vezetője, Filamelláné Kis Melinda megköszönte az együttműködést és elmondta, hogy nagyszerű volt a kirándulás, a kutyák számára nagy boldogságot okozott, hogy a telepen kívüli környezetben sétálhattak.

A 2018-as falinaptár elkészült, a menhely munkatársai a minap az egyenruhásoknak bemutatták a képekből készült 2018-as kalendáriumot. A naptárak értékesítésével az egyesület a 2018-ban épülő új kutya menhely kialakítását támogatja. A rendőrök újra ajándékkal készültek, ezúttal a hideg időre való tekintettel szalmát vittek a négylábúaknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: