Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Augusztus 23. 15:06, szerda | Belföld
Forrás: mti

Öt kilométeres torlódás az M1-es autópályán

Öt kilométeres torlódás az M1-es autópályán

Öt kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 64-es kilométernél szerda délután - tudta meg az MTI a Magyar Közút M1-bicskei mérnökségének diszpécserétől.

Turán Péter elmondta, az autópályán tengelysúlymérő-állomást telepítenek, ezért csak egy sáv járható. Emiatt mintegy öt kilométeres torlódás alakult ki.

Hozzátette: a munkálatok szerdán 18 óráig, csütörtökön pedig reggel 7-től várhatóan szintén 18 óráig tartanak. Ebben az időszakban jelentős torlódások várhatók. Azt javasolta, hogy aki teheti, a Tata-Környe csomópontnál hajtson le az autópályáról, és a 61-es kilométernél térjen vissza a Tatabánya centrum csomópontnál.

A nemzeti tengelysúlymérő rendszer kivitelezési munkálatai várhatóan e hét végére fejeződnek be minden frekventált helyen - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt a múlt héten. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium beruházásában országosan 89 helyszínen kerül az aszfalt alá automatikus tengelysúlymérő szenzor az útdíjköteles szakaszokon a túlsúlyos járművek kiszűrésére.

Címkék: Autópálya, M1, torlódás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.