Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Július 20. 08:00, péntek | Sport

Rally: Cél, hogy teljesítsük a versenyt!

Rally: Cél, hogy teljesítsük a versenyt!

Interjú Juhász Csabi rally versenyzővel a következő ERC futam előtt.

Juhász Csaba - Juhász Zsolt
Mitsubishi EVO X - Juhász Média Kft.
Rally di Roma Capitale
2018.07.19-22.

19-én Kvalifikáció lesz, majd shakedown. Ti azon részt vettek. Hogy sikerült teljesítenetek?

- Túl vagyunk a kvalifikációs szakaszon. Eléggé biztonsági tempót mentünk, nem akartuk leamortizálni a kocsit, ráadásul nagyon rossz állapotban volt a pálya, egy defekt nem jött volna jól. Rég ültem már az autóban, ez volt most a verseny előtti teszt. Próbáltam bemelegedni a versenyre.

Pénteken egy majd két kilométeres városi gyors vár rátok. Lesz keresztbe menetel?

- Az egyetlen cél, hogy teljesítsük a versenyt. Szeretnék minél több tapasztalatot szerezni. Nagyon sűrű ez a hét. Mi egy kis csapat vagyunk, számunkra ez egy nagy kihívás. Nagyon sok energiába került idáig is eljutni.

Szombaton bemelegítésnek hét gyors vár rátok, majd vasárnap szintén. Új pályák, új verseny ismerős autó. Tizenöt gyors több mint 200 kilométer gyorsasági szakasz. Mi is a cél ezen a versenyen? Négyen lesztek az ERC2 kategóriában. Hol is szeretnétek végezni a verseny végére?

- A többiek, már sokkal több tapasztalattal rendelkeznek, ami óriási előny számukra. Én azzal is boldog leszek, ha át fogunk gurulni a cél dobogón.

Köszönjük Partnereink segítségét! Mihidra.hu, ML-Log, Liza Snack, P.O.P Sales, Phobextools, Decran Kft., Rodex Kft., K+L Euro Truck Rent Kft., Euro Trucking Plusz Kft., Volvid Zrt, Black Point Kft, DSG Tervezőiroda Kft., NR-Szoftver Kft, Vidia Csavarszaküzlet, Kelet Metál Kft., Dankó Trans Bau Kft., Épgép-Komplex Kft., Simon Zoltán E.V., AG Ing Kft, Inker Bt., Pedro 2006 Bt, Ali Transport Kft., Web Factory, Hajnal és Kriszt, Székely Transz Kft.

Fotó: Claudio Pocar

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok