Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2020. Október 19. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Robbanás történt egy kispesti autószerelő műhelyben

Robbanás történt egy kispesti autószerelő műhelyben

Újra a teljes vonalon jár az 50-es villamos az Üllői úton, amelynek közelében, a XIX. kerületi Vécsey utcában korábban robbanás történt egy autószerelő műhelyben vasárnap.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint az 93A és a 136E autóbuszok is újra az eredeti útvonalon közlekednek.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint robbanás történt, majd tűz ütött ki a XIX. kerületi Vécsey utcában egy autószerelő műhelyben vasárnap délben. A tűzoltók a lángokat eloltották.

A robbanást egy gázüzemű autó tartálya okozhatta, ezután keletkezett a tűz a 200 négyzetméteres épületben - mondta Kisdi Máté szóvivő.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: két mentőegységet riasztottak a robbanáshoz, a helyszínen egy sérültet kellett ellátni. A 37 éves férfi könnyebb sérültnek minősült, horzsolásokat és enyhe, kis kiterjedésű égési sérülést szenvedett, valamint a bokáját fájlalta. Ellátták a sebét, majd a baleseti sebészet ügyeletére szállították - közölte a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk