Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. November 24. 16:53, péntek | Bulvár
Forrás: RLM

Színt vallott az Oltári csajok ördögi karakterét alakító színész

Színt vallott az Oltári csajok ördögi karakterét alakító színész

Dózsa Zoltán: „Hálás szerep rosszfiúnak lenni!”

Ahogy a való életben, úgy a filmvásznon, illetve a tévés produkciókban is mindig vannak negatív karakterek, akiket a pokolba kívánunk, vagy éppen titkon szimpatizálunk velük. Az Oltári csajoknak is megvan a maga rosszfiúja. Az Erdész lányok minden hájjal megkent ügyvéd mostohaapját megformáló Dózsa Zoltán a figuráról, illetve a forgatás érdekes kulisszatitkairól mesélt.

Az RTLII új saját gyártású produkciója, az Oltári csajok izgalmas epizódjait néhány hete követhetjük nyomon. A nézőknek már az első részekben szemet szúrhatott az Erdész lányok mostohaapja, Vadász Béla, akinek viselkedéséből első blikkre kiderült, nem ő lesz a telenovella jófiúja. Alvilági kapcsolatok, illegális szerencsejáték, jó nagy adag dörzsöltség, egy kis rosszindulat, na és persze, hazugság hazugság hátán. Egy ilyen figurát eljátszani nem kis feladat, viszont az őt alakító Dózsa Zoltán rutinos színész, így ezzel is könnyedén megbirkózott.

„Béla karaktere nekem adja magát. Egy színész mindig nyitott szemmel jár, megfigyel a világban, hogy amikor szembe jön velünk egy ilyen gonosz figura, legyen mihez nyúlni. Én is a saját személyes tapasztalataimból merítettem, a környezetemből inspirálódtam. Szerintem kellőképp simlis, és számomra hálás szerep rosszfiúnak lenni. Ebben azonban az is benne van, hogy meg kell találni a szereplő saját igazságát, mert mint az életben, úgy itt is mindig van ilyen, így könnyebb azonosulni vele. Bennem és Vadász Bélában lényegében semmi közös nincsen. Bár a szerencsejátékot fiatalabb koromban egyszer-kétszer kipróbáltam, de nem igazán jött be. Ellenben Béla nagyon otthonosan mozog a pókerasztalnál…” – mondta viccelődve a színész, aki nagyon élvezte a telenovella forgatásait. „Minden túlzás nélkül állíthatom, új otthonra leltem. Remek alkotói csapat jött össze, a hangulat is mindig szuper volt. Sok vicces pillanatot éltünk meg együtt. Kiváló kollegákkal dolgozhattam, nem is tudnék kiemelni személy szerint senkit, mindenki nagyon profi volt, le a kalappal a fiatal szereplők előtt is!”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára