Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Augusztus 23. 16:03, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Úgy oldalba rúgta saját édesanyját, hogy műteni kellett az asszonyt

Úgy oldalba rúgta saját édesanyját, hogy műteni kellett az asszonyt

Életveszélyt okozó testi sértés miatt indítottak eljárást az ellen a tolnai férfi ellen, aki vita után oldalba rúgta édesanyját. Az asszonynak emiatt el kellett távolítani a lépét.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat büntetőeljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 30 éves tolnai férfivel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 16-án késő este a 30 éves tolnai férfi a közösen lakott családi házban előzetes szóváltást követően egy alkalommal megrúgta édesanyja bal oldalát. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a 67 éves idős asszonynak a bántalmazás következtében több bordája eltörött, illetve akut műtéti beavatkozás vált szükségessé, amely során a lépét eltávolították.

A rendőrök a férfit elfogták, előállították, majd gyanúsítottként történő kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Címkék: rendőr, tolna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.