Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Szeptember 08. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti

Vasárnap éjszaka szünetel az e-matricák értékesítése

Vasárnap éjszaka szünetel az e-matricák értékesítése

Karbantartás miatt szeptember 9-én, vasárnap éjszaka 1 óra és hajnali 6:05 között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése - tájékoztatott a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. pénteken.

A közleményben kiemelik: a jelzett intervallumban az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetőség e-matricák és HU-GO viszonylati jegyek beszerzésére.

A NÚSZ vasárnap éjszakai is nyitva tartó, M3 Szilas pihenőben található ügyfélszolgálati irodájában sem lesznek elérhetők az ügyintézési lehetőségek - közölték.

A szolgáltató azt tanácsolja, hogy az utazók az úthasználati jogosultságot még a karbantartás kezdete előtt vegyék meg a weboldalakon keresztül, az ügyfélszolgálati irodákban és viszonteladó partnereknél, vagy a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül (SMS-ben, weben vagy applikáció segítségével).

A jelzett üzemszünet végét követő 60 percen belül a NÚSZ nem szab ki pótdíjat az e-matrica rendszerben érvényes jogosultság nélkül közlekedő járművekre. Ez a 60 perces türelmi idő azonban nem vonatkozik a HU-GO rendszerben közlekedő 3,5 tonna feletti teherjárművekre.

Címkék: Autópálya, e-matrica

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során