Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. December 08. 13:16, csütörtök | Külföld
Forrás: mti

Három magyar cég került a Deloitte leggyorsabban növekvő technológiai vállalkozások CE Fast 50 listájára

Három magyar cég került a Deloitte leggyorsabban növekvő technológiai vállalkozások CE Fast 50 listájára

Az árbevétel alapján a leggyorsabban növekvő technológiai cégeket díjazó Deloitte Central Europe 2022-es Technology Fast 50 programjára 16 közép-európai országból 400 pályázat érkezett, a rangsorba 3 magyar cég került be.

A közlemény szerint a jelentkező cégek idén rekord, 2,351 százalékos átlagos növekedést értek el, tavaly a bővülés mértéke 2,278 százalék, 2020-ban 1,460 százalék volt.

A lista 13. helyén szereplő magyar SnapSoft felhő alapú szoftveres megoldásokat szállít ügyfeleinek; a 33. helyen szereplő i4p informatics az IT biztonság területén tevékenykedik, kriptográfiai (titkosítási) megoldásokat fejleszt; a lista 47. helyezettje az ugyancsak magyar Abylon Consulting, amely gyorsan bevezethető és skálázható nagyvállalati informatikai megoldásokat kínál az üzleti intelligencia, a fejlett adatelemzés és a kollaboráció területén.

A 2020-ban bevezetett Impact Stars kategóriában olyan cégeket ismernek el, amelyek a kiváló termék- vagy szolgáltatáskínálat mellett pozitív hatást gyakorolnak a társadalomra, az üzleti életre, az innovációra, a környezetre vagy a sokszínűségre. Az idei magyar díjazott vállalatok a Digital Thinkers, a Parkl Digital Technologies és a Talk-A-Bot - közölték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.