Városlista
2024. március 5, kedd - Adorján

Hírek

2023. Május 19. 13:05, péntek | Belföld
Forrás: Rendőrség

4 perc alatt kétszer mérték be a rendőrök a gyorshajtót a 71-es számú főúton

4 perc alatt kétszer mérték be a rendőrök a gyorshajtót a 71-es számú főúton

Egy rendőrségi akció során egy személygépkocsit a 71-es számú főúton 13 óra 6 perckor Balatonfűzfőn, majd 4 perccel később, 13 óra 10 perckor Balatonkenesén mérték be az egyenruhások, ugyanis nem a lakott területen belül megengedett 50 km/h-val közlekedett gépkocsijával.

A rendőrök Balatonakarattya belterületén állították meg a sofőrt és a két gyorshajtás miatt helyszíni bírságokat szabtak ki vele szemben.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a szabályokat, és ne hajtsanak gyorsabban a megengedettnél, mert a szabálytalanság növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Vigyázzanak magukra, utasaikra és legyenek tekintettel közlekedés többi résztvevőjére is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 04. 09:50, hétfő | Belföld

Idéntől plusz egy hónap van a gépjárműadó befizetésére

Március elején érkeznek a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok a gépjárműadó fizetésére kötelezetteknek vagy képviselőjüknek. Idén egy hónapot nyernek a gépjármű üzembentartói, tulajdono

2024. Március 04. 09:18, hétfő | Belföld

Egészségügyi államtitkár: mintegy 94 ezer egészségügyi dolgozó bére emelkedett

Közel 94 ezer egészségügyi dolgozót érint az átlagosan húszszázalékos egészségügyi szakdolgozói béremelés - mondta el a Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

2024. Március 04. 07:55, hétfő | Belföld

Hamarosan megkezdődnek az idei autópálya felújítási munkák

A márciusi 15-i hosszú hétvége után rögtön megkezdi az idei autópálya-felújításokat a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. A társaság reményei szerint a hároméves felújítási programmal lényegében már idén végezhetne

2024. Március 04. 06:00, hétfő | Belföld

Szijjártó Péter: mindent meg kell tenni a NATO és Oroszország közötti konfliktus elkerüléséért

Mindent meg kell tenni a NATO és Oroszország közötti konfliktus elkerüléséért - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.