Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Szeptember 03. 17:46, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

A Fradi 1995-ös BL csapata ezúttal alul maradt!

A Fradi 1995-ös BL csapata ezúttal alul maradt!

A hétvégén a tavalyi évhez hasonlóan egy gálamérkőzésre került sor Siklóson ahol a Hotel Castello-ThermalSpa csapata az FTC 1995-ös Bajnokok Ligája csapatával csapott össze.

Az eredmény – ugyanúgy, mint 2014 nyarán - 2-2 re állt a játékidő végén így büntető rúgásokra került sor. A hetesekben a Hotel Castello bizonyult jobbnak így revansot vehetett az előző évi vereségen.

A Fradiban pályára lépett: Telek József, Szűcs Mihály, Zoran Kuntics, Keller József, Nagy Gábor, Albert Flórián, Földesi János és a tavasszal visszavonult Lisztes Krisztián is. A Fradi BL csapata egy nagyon összetartó alakulat nem volt ez máshogy a hétvégén sem a meccs előtti estén közös wellness pihenésen vett részt a csapat.

A társaság többek közt a medencéket is kipróbálta erről a Bajnokok Ligájában Grashoppersnek gólt rúgó Lisztes Krisztián mesélt:„Az egész csapat a medencében hűsölt a nagy melegben, így készültünk a mérkőzésre. Az összecsapás után pedig egy különleges Fradi szeánszon vettünk részt az orosz szaunában. Nagyon jól érezte magát a csapat ezért többen úgy döntöttünk, hogy az egész családdal ellátogatunk majd egy hétvégére, ide a Hotel Castelloba.”

Krisztián még a beszélgetés végén megjegyezte, hogy reméli jövőre is megmérkőzik a két gárda, és ismét vendégek lehetnek ezen a csodás helyen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára