Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Hírek

2013. Február 19. 12:52, kedd | Belföld
Forrás: InfoVáros

A Győri Filharmonikus Zenekar és Bobby McFerrin közös koncertje Győrben

A Győri Filharmonikus Zenekar és Bobby McFerrin közös koncertje Győrben

Közeleg az év kiemelkedő zenei eseménye! Március 16-án egy világviszonylatban is egyedülálló koncertet rendez a Győri Filharmonikus Zenekar az amerikai énekes zseni, Bobby McFerrin fellépésével.

Bobby McFerrin koncert Győrben, március 16-án.

A koncertjein többnyire egyedül áll a közönség elé, most azonban a győri zenekar közreműködésével lép színpadra a Városi Egyetemi Csarnokban. A fantasztikus énekesi bravúrokkal ismertté vált zenész ezúttal is megcsillogtatja négy oktávnyi hangterjedelmét, multifonikus éneklését, a névjegyévé vált a capella stílusban. Emellett természetesen sok-sok meglepetést is ígér győri fellépése, melyek közül csak az egyik, hogy karmesterként is bemutatkozik az improvizáció királya. Bobby McFerrin egyébként korábban már vezényelte a San Fransiscói Szimfonikusokat, a New York-i Filharmonikusokat és a Londoni Filharmonikusokat is.

A Győri Filharmonikus Zenekar és Bobby McFerrin közös koncertje Győrben, március 16-án.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 02. 11:07, vasárnap | Belföld

Helikopteres tanfolyam miatt hétfőtől nagyobb zaj várható Veszprém és Somogy megyében

Intenzív hanghatásra kell számítani egy nemzetközi helikopteres harcászati oktatótanfolyam miatt hétfőtől október 21-ig Veszprém megyében és Somogy megye északi részén - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM).

2022. Október 02. 06:00, vasárnap | Belföld

Orbán: épségben át kell vinni a hazát a túlpartra

Ki kell bírni a próbatételeket és \"épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva az Úristenben, nem az áradatra, hanem mindig a partra figyelve\".

2022. Október 01. 19:59, szombat | Belföld

Sokat érhetnek ezek a számok!

Az ötös lottó nyerőszámai: