Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2011. December 19. 07:15, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

A hűtőkocsiban bújtak el

A hűtőkocsiban bújtak el

A szerb vámosok egy magyar hűtőkocsiban 15 illegális bevándorlót fogtak el vasárnap Dél-Szerbiában.

A jármű Vranje városától északra haladt Belgrád felé, amikor a szerb vámhivatal emberei – a legkorszerűbb mozgó átvilágító eszközökkel felszerelkezve – felfedezték a hűtőkocsiban rejtőzködő, többnyire afgán származású illegális bevándorlókat.

Az embercsempészek a hűtőkocsi közepén, raklapokból két cellaszerű rejtekhelyet alakítottak ki, ide zsúfolták be a szerencsétlen embereket, majd narancsot és földiepret tartalmazó ládákkal bástyázták körül őket. Az egyik cellában hét, a másikban nyolc ember volt, akik valamennyien a gyümölcsszállító hűtőkocsikban szabályos plusz 4 fokos hőmérséklet közepette utaztak. Az elmúlt két hónap alatt a szerb vámosok 100 illegális bevándorlót fogtak el a dél-szerbiai határátkelőknél, akik valamennyien észak felé, az uniós országokba tartottak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 08:13, szombat | Kék hírek

Milliárdos adócsalás miatt ítélték el egy bűnszervezet tagjait Szegeden

Jogerősen nyolc év fegyház-, illetve hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla pénteken egy magyar és egy bolgár férfit,

2020. Július 03. 05:00, péntek | Kék hírek

Rádőlt egy lányra és egy nőre egy fa Budapesten

Rádőlt két emberre egy fa csütörtök délután a főváros I. kerületében lévő Sikló utcában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete az MTI-vel.

2020. Július 02. 08:46, csütörtök | Kék hírek

Egy fiatal nő balesetben életét vesztette Szolnok külterületén

Egy fiatal nő életét vesztette közúti balesetben Szolnok külterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök hajnalban a police.hu honlapon.

2020. Július 02. 06:06, csütörtök | Kék hírek

Meghalt egy kerékpáros, miután traktorral ütközött Füzesabonyban

Meghalt egy kerékpáros, miután traktorral ütközött szerdán Füzesabonyban - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.