Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Június 02. 10:36, hétfő | Belföld
Forrás: playboy.hu

A legjobb beach bárok: koktélozni hullámmorajra

A legjobb beach bárok: koktélozni hullámmorajra

Nyugdíjpénztáros prospektusba való a kép, de ki ne tudna azonosulni vele: narancsban úszó naplemente a hullámok felett, hanyag függőágy két pálmafa között, tökéletesre kevert koktél a kézben.

Varázsképletre ne gondoljunk, mert a beach bárok krémjének minden tagja egyedi a maga nemében. Lehet elitül elegáns, lazán cool vagy féktelenül ellenállhatatlan. Lehet mindenre részletre kiterjedően megtervezett dizájnhely éppúgy, mint roncsokból és fahulladékból eszkábált búvóhely. A buli után adott esetben sofőrszolgálatot kell igénybe venni, máskor meg kisrákok ébresztenek a homokban az átmulatott éjszaka kábulatából. Ami közös, hogy a flörtösztönt mindegyik elemi erővel kelti életre, amit valósággal kiprovokálnak a fülledt kulisszák. Egy biztos: a látogatóban tudatosul, hogy olyan helyet talált, ahol már érkezése pillanatában azon jár az esze, hogyan és mikor tudna ide visszajönni. Vagy minden gondot és szplínt hátrahagyva, egyszerűen örökre ott maradni.

1. Baba Nest, Phuket, Thaiföld

Ez a viszonylag új bár gyorsan trendcsinálóvá nőtte ki magát. Nem véletlenül; körpanoráma az Andamán-tengerre és a környező szigetekre, amit akár egy infinity poolból is szemügyre vehetünk. A folyamatosan izzó grillparázson frissen fogott tengeri herkentyűk pirulnak, a babzsákok és az alacsony asztalok pedig kellően hanyag hangulatot teremtenek a koktélozáshoz. Márpedig a pult valóságos koktélaranybánya! A főként ázsiai zamatvilágú italkeverékek között a szakéalapúakat válasszuk, vagy rendeljünk be egy lychee martinit. Ízletes, könnyű japán falatokkal itassuk fel a keményebb nedűket, hogy tovább tudjunk maradni és élvezni az összhangot.

www.sripanwa.com

2. Nikki Beach, Miami, USA

Ha Miamiban járván szép emberek társaságára vágyunk, a Nikki Beach teraszán óhatatlanul beteljesül az álom. Az egész nap nyitva tartó hely beach club, étterem és nightclub is egyben, ahol a világ minden tájáról toborzott, jobbnál jobb dj-k uralják a porondot. A kissé a francia Riviérát idéző Nikki Beach „ópiumágyakkal” és szexi cabanákkal csábít italozós lustálkodásra. Az exkluzivitás azonban magában hordozza, hogy korántsem olyan egyszerű mindezt első kézből megélni. A klub az esztétikus megjelenés mellett szigorú beléptető politikát is előír, ezért foglalás nélkül esélytelen a bejutás. A hangulatból mindenesetre sikerült márkát építeni, így a Nikki-fílinget Koh Samuitól Cabo San Lucasig megtapasztalhatjuk, nem beszélve a Las Vegasba és Marrákesbe varázsolt oázisaikról.
www.nikkibeachmiami.com

3. Senor Frog’s, Acapulco, Mexikó

„Ahol minden megtörténhet” – ez a mottója ennek a szeretnivalóan őrült és kissé ellentmondásos bárnak, amely a pazar Acapulco-öböl ívére néz. És valóban, a jelmondat nem túloz! Mindehhez a személyzet nyújt hathatós segítséget; itt bármikor azon kaphatjuk magunkat, hogy szívószállal vedeljük üvegből a Camparit, de előfordulhat az is, hogy egy vad asztaltáncot követően a vendégek között portyázó, mexikói kalapos italosztók Tequila bumm-bummal taglózzanak le, miután a felespoharat valódi töltényhüvelytartóból vágják elénk. A „Suttyomban mondd” fantázianevű steakhez azonban csak úgy juthatunk hozzá, ha suttyomban beszéljük le a rendelést a pincérrel. A fogás ugyanis nem szerepel az étlapon annak ellenére, hogy ez a konyha legbecsesebb darabja. A féktelenséget zenekarok, jó adottságú felszolgálók és az alkoholkorhatár elől ide menekült amerikai tinik garantálják.
www.senorfrogs.net

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk