Városlista
2020. augusztus 3, hétfő - Hermina

Hírek

2020. Június 17. 13:02, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Aknába esett kislányhoz siettek a rendőrök

Aknába esett kislányhoz siettek a rendőrök

Egy kölesdi, használaton kívüli vágóhíd területén történt az eset.

Kedden kora este Kölesden egy romos állapotban lévő, használaton kívüli vágóhíd területén egy 13 éves lány alatt kettétört a korhadt zsalufödém, és egy körülbelül öt méter mély ülepítő aknába zuhant – közölte a rendőrség oldalán.

Csipai János zászlós és Kellényi Zsolt zászlós azonnal a helyszínre sietett, ahol a növénnyel erősen benőtt területen megtalálták a vízgyűjtőt. A rendőrök közös erővel az akna nyílása fölé emelték, majd onnan a földre fektették a megrémült kislányt.

A mentőszolgálat helyszínre érkezéséig a sérült lányt a rendőrautóba ültették, ahol elmondta, hogy játszani ment három társával az elhagyatott helyre, amikor a gödörbe zuhant.

Címkék: akna, baleset, kölesd, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 15:01, hétfő | Belföld

Több mint négyszáz településen folytatódik a szúnyogírtás

Több mint négyszáz településen - 140 ezer hektáron - folytatódik a szúnyoggyérítés augusztus első hetében - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2020. Augusztus 03. 13:01, hétfő | Belföld

Majdnem másfélmillió vendégéjszakát töltöttek a Balatonnál

Majdnem másfélmillió vendégéjszakát töltött a balatoni strandok környékén mintegy 430 ezer vendég júliusban - mondta Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese hétfő reggel az M1 csatornán.

2020. Augusztus 03. 10:57, hétfő | Belföld

Súlyosítást kér az ügyészség a Szigeten lebukott holland drogkereskedők ügyében

A kényszerintézkedés és a kiszabott büntetés súlyosítását kezdeményezték a tavalyi Sziget Fesztiválon lebukott két holland drogkereskedő ügyében - tájékoztatta Fővárosi Fellebviteli Főügyészség hétfőn az MTI-t.

2020. Augusztus 03. 09:36, hétfő | Belföld

Amíg nincs koronavírus-vakcina, csak az eddigi módon lehet védekezni

A vakcina kifejlesztéséig csak a már megszokott módon lehet védekezni a koronavírus-fertőzés ellen: maszkhasználat, kézfertőtlenítés, távolságtartás és a külföldről hazatérők ellenőrzése