Városlista
2022. augusztus 17, szerda - Jácint

Hírek

2021. Augusztus 24. 07:00, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Állatkábító pisztollyal, légpuskával és késsel fenyegette feleségét egy keszüi férfi

Állatkábító pisztollyal, légpuskával és késsel fenyegette feleségét egy keszüi férfi

Súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség egy férfi ellen, aki állatkábító pisztollyal, késsel és légpuskával fenyegette feleségét a Baranya megyei Keszüben

- közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n hétfőn. A rendőrség közlése szerint szombaton délután érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy a Péccsel szomszédos faluban egy férfi légpuskával lövöldöz az utca felé. A rendőrök megállapították, hogy a férfi röviddel kiérkezésük előtt a házban és az udvaron bántalmazni akarta a feleségét, és a vita hevében először egy állatkábító pisztollyal fenyegette az asszonyt, majd minden, a keze ügyébe kerülő dolgot - így csészéket, bögréket, üvegeket és kést - dobott a nő után.

A férfi ezután egy légpuskát vett magához, amellyel többször a feleségére lőtt, azonban a nőt nem érte találat.

A rendőrök a 49 éves helyi férfit a helyszínen elfogták, majd előállították a kapitányságra, ott gyanúsítottként hallgatták ki; súlyos testi sértés kísérlete miatt folytat nyomozást ellene a Pécsi Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 17. 10:06, szerda | Belföld

Baltával, késsel támadt egy férfi Tatabányán

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmények miatt elrendelte a Tatabányai Járásbíróság annak a férfinak a letartóztatását, aki baltával és tapétavágó késsel hadonászott.

2022. Augusztus 17. 07:00, szerda | Belföld

Elkezdődött a szerződéses határvadászok képzése Nyírbátorban

Elkezdődött a szerződéses határvadászok képzése Nyírbátorban kedden, a négyhetes, 180 tanórás képzés alatt rendészeti, jogi, lövészeti és intézkedéstaktikai,

2022. Augusztus 17. 05:00, szerda | Belföld

BM: semmiféle döntés nem született az iskolák fűtéséről

Az egyes médiumokban kedden megjelent állításokkal szemben semmiféle döntés, "parancs", "utasítás" vagy új jogszabály nem született az iskolák fűtésével kapcsolatban - közölte a Belügyminisztérium kedden az MTI-vel.

2022. Augusztus 16. 18:10, kedd | Belföld

Harmadfokú riasztást adott ki a népegészségügyi központ

Harmadfokú, legmagasabb szintű hőségriasztást adott ki az ország egész területére szerdán nulla órától péntek éjfélig az országos tisztifőorvos a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ajánlására.