Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2011. Szeptember 23. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Anya lett Dr. Csont

Anya lett Dr. Csont

Megszületett a történelem legnépszerűbb törvényszéki antropológusát játszó Emily Deschanel első gyermeke.

Amíg a rajongók már öt éve azon izgulnak, hogy mikor lesz Emily Deschanelből és David Boreananzból boldog pár a Dr. Csontban, addig a színésznő valódi élete nem is lehetne jobb, főleg, miután tegnap megszületett első gyermeke. Emily egy egészséges kisfiúnak adott életet, a picit pedig Henry-nek keresztelték el a boldog szülők. A népszerű sorozatsztárt egyébként elég sokan támadták, amiért nem adta fel a vega életmódját a terhesség alatt, mint ahogy például Natalie Portman. De mindez fölösleges volt, hiszen nem lett semmi baja a húsmegvonástól a picinek.

Henry világra jötte duplán különleges a szüleinek. A világ legaranyosabb színésznője, Zooey Deschanel nővére ugyanis tavaly szeptemberben kötötte össze életét a Felhőtlen Philadelphiából ismert David Hornsby. Első csemetéjük pedig szinte a házassági évfordulójukon érkezett, még nagyobbá téve az örömöt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.