Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Június 22. 09:43, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Baleset miatt pályazár az M7-es autópályán Balatonkeresztúrnál

Baleset miatt pályazár az M7-es autópályán Balatonkeresztúrnál

Egy kamion szalagkorlátnak ütközött és felborult az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Balatonkeresztúrnál, a 170-es kilométerszelvényben szombat reggel. A sofőr beszorult a vezetőfülkébe, az utat teljes szélességében lezárták - tájékoztatta a Somogy Megyei Katasztrófavédelem Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Gaál Attila közölte: a nem sokkal hét óra előtt történt balesethez a marcali és a keszthelyi tűzoltókat riasztották, Nagykanizsáról pedig darut hívtak, hogy felállítsák a felborult kamiont.
A rendőrség a honlapján arról tájékoztatott, hogy a kamion az eddigi információk szerint - még tisztázatlan okból - a pályatesteket elválasztó szalagkorlátnak ütközött.
A jobb pályatestet a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat a 170-es kilométer előtt leterelik az autópályáról és öt kilométerrel arrébb engedik vissza.

Címkék: Baleset-közút

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.