Városlista
2024. április 14, vasárnap - Tibor

Hírek

2021. December 10. 08:48, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Bokorba rejtette a zsákmányt

Bokorba rejtette a zsákmányt

A férfi két autót is feltört Hajdúnánáson, de nem jutott messzire. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Bejelentés érkezett a rendőrségre november 20-án arról, hogy Hajdúnánáson, az Ady Endre utcán beverték egy autó szélvédőjét. A járőrök azonnal a megadott címre mentek és a kapott személyleírás alapján a feltételezett elkövetőt a helyszíntől nem messze elfogták – közölte a rendőrség.

Mint kiderült, a 26 éves férfi az este folyamán két autót is feltört. Első esetben mindössze 100 forintot, míg a másik autóból a rádiót vitte magával, amit egy bokorba rejtett. A rendőrök a helyi lakost előállítását követően kétrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, a rádiót lefoglalták. Beismerő vallomást tett.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Címkék: elfogás, lopás, rendőr, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

2024. Április 08. 11:31, hétfő | Kék hírek

Három hónap alatt 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a Pest vármegyei rendőrség

Az év első három hónapjában 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a rendőrség Pest vármegyében.

2024. Április 05. 09:35, péntek | Kék hírek

Elfogtak egy portugáliai gyilkosság miatt keresett pakisztáni férfit Budapesten

Elfogtak Budapesten egy 19 éves pakisztáni férfit, akit emberölés miatt kerestek a portugál hatóságok - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) pénteken a police.hu oldalon.