Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Július 12. 10:00, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Bosszúból bevágott elé, fékezett, emiatt felborult a mögötte érkező

Bosszúból bevágott elé, fékezett, emiatt felborult a mögötte érkező

Közlekedési konfliktust akart hirtelen fékezéssel megoldani egy sofőr, de baleset és büntetőeljárás lett a történet vége.

Peugeot kisteherautójával haladt július 11-én reggel az M7-es autópályán Lepsény irányába az a 62 éves budapesti férfi, aki elé menet közben bevágott egy Volvo és hirtelen, intenzíven fékezni kezdett. A kisteherautó vezetője, hogy az ütközést elkerülje, megpróbálta az előtte fékező autóst kikerülni, de a járműve irányíthatatlanná vált és a szalagkorlátnak csapódott. Az ütközés erejétől a Peugeot felborult, majd az oldalán-tetején többször átfordulva a leállósávban állt meg. A sofőrnek a baleset következtében könnyű sérülése keletkezett.

A Volvo-t vezető szintén budapesti 48 éves férfi tovább haladt, majd a balesetet észlelve visszatolatott segítséget nyújtani. A helyszínre kiérkező rendőrök azonban megállapították, hogy a férfi a baleset előtt egy közlekedési konfliktust akart azzal megtorolni, hogy bevágott a Peugeot elé és hirtelen fékezni kezdett.

A sofőr ellen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást.

Címkék: Autópálya, baleset, M7

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.