Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 04. 07:25, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / One Média

Catherine Zeta-Jones csak egyszer csinálta nagy nyilvánosság előtt

Catherine Zeta-Jones csak egyszer csinálta nagy nyilvánosság előtt

Catheine Zeta-Jones szerepet vállalt a Mindörökké rock-ban (Rock of Ages, hazai bemutató: augusztus): ez a film a nyolcvanas évek legnagyobb rockslágereivel mondja el egy Los Angeles-i rockklubban játszódó történetét.

A film körüli legnagyobb érdeklődést eddig természetesen a hosszú hajú, tetovált felsőtestű, bőrnadrágos Tom Cruise-t ábrázoló fényképek keltették, de Catherine Zeta-Jones sem akar lemaradni: csak ő más utat választott. A múlt héten azt bizonyította be, hogy élőben is kiválóan énekel.

Múlt vasárnap csak rá figyelt egy iskola: a színésznő fellépett egy jótékonysági koncerten, amelyen a New York-i Windward School számára gyűjtöttek - annak az iskolának, ahova két gyereke, a 11 éves Dylan és a 9 éves Carys is jár. Az eseményen többnyire nem hírességek jelentek meg, bár Michael Douglas természetesen jelen volt, és büszkén figyelte a műsorszámot, valamint Sting is tiszteletét tette.

Catherine egyetlen számot énekelt, vastapsot kapott... azután átadta a színpadot fellépő-társainak: az iskola diákjainak. Aki ezt az alkalmat elmulasztotta, az legközelebb a Mindörökké rock-ban hallgathatja meg, hogyan énekel a szép színésznő.

One Média / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára