Városlista
2022. január 17, hétfő - Antal

Hírek

2011. December 19. 14:03, hétfő | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Csak a gázolaj ára csökken szerdától

Csak a gázolaj ára csökken szerdától

Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj árát szerdán a Mol, a benzin ára nem változik. A gázolaj átlagára így 420 forintra csökken, a 95-ös benziné pedig 395-397 forint marad.

Közben tovább csökkent a kőolaj ára a szabadpiacon, Kim Dzsongil halálhírére, miután a befektetők az instabilitásoktól tartva eladták nyersanyag-eszközeiket. A befektetők aggodalommal várják az európai pénzügyminiszterek mai találkozóját, ahol várhatóan kitűznek egy határidőt a további segélyek bevonására és az új költségvetési szabályok meghozatalára. Eközben Szaúd-Arábia múlt héten átvitte szándékát az OPEC többi tagján, miszerint megállapítanak egy új kibocsátási plafont, ezzel konszolidálva a líbiai és iraki egyre növekvő termelést. Az olajexportáló országok szervezete napi kibocsátási rátáját 30 millió hordóra állította, ezzel közelebb hozva azt a valódi kínálati szinthez.


OrientPress Hírügynökség

Címkék: benzin, gázolaj, mol

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 17. 18:05, hétfő | Belföld

Rálőttek egy határőrre a Szentpéterfa-Eberau határátkelőnél

Rálőttek egy osztrák határőrre hétfő délelőtt a magyar-osztrák határon, a Szentpéterfa-Eberau határátkelőhely közvetlen közelében.

2022. Január 17. 17:03, hétfő | Belföld

Enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus-örökítőanyag koncentrációja

Ismét enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfőn internetes oldalán.

2022. Január 17. 16:06, hétfő | Belföld

Másodfokú riasztásokat adtak ki a viharos szél miatt

A viharos szél veszélye miatt több megye számos járására és a fővárosra is másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő délután.

2022. Január 17. 13:01, hétfő | Belföld

Nem kapott elsőbbséget, nyakcsigolya-törést szenvedett

Közúti baleset gondatlan okozásának miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben, és súlyos balesetet okozott.