Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2017. November 27. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Egy gyermek meghalt a 47-es főúton történt balesetben

Egy gyermek meghalt a 47-es főúton történt balesetben

Egy gyermek meghalt abban a közlekedési balesetben, amely vasárnap kora este történt a 47-es főúton Tépe és Berettyóújfalu között - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Plásztán-Kopcsa Kamilla elmondta, hogy egy személyautó Tépe felé tartva eddig tisztázatlan körülmények között nekiment az előtte haladó mezőgazdasági gépjárműnek, majd a két jármű összeütközött a Berettyóújfalu irányából érkező kamionnal.

A balesetben öten sérültek meg. Közülük egy gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az újraélesztése nem járt sikerrel, a helyszínen életét vesztette. Egy felnőtt beszorult a személyautóba, őt a katasztrófavédelem feszítővassal szabadította ki. A sérülteket a mentők kórházba szállították.

A traktoron hét szarvasmarhát szállítottak, amelyeket egy másik, időközben a helyszínre érkezett szállítójárműre átraktak.

A mentés és helyszínelés idejére a balesetben érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta a rendőrség. A személyautók forgalmát Hajdúszovát, Földes, Konyár és Szentpéterszeg felé, míg a tehergépjárművekét Püspökladány és Hajdúszoboszló felé terelik el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink