Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2022. Május 29. 12:02, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/ügyészség/illusztráció: pixabay

Egymás után három nőt is bántalmazott

Egymás után három nőt is bántalmazott

Súlyos testi sértés miatt letartóztatták a férfit, aki egymás után három nőt bántalmazott.

A férfi május 24-én 19 óra és 19 óra 5 perc között Oroszlányon trágár módon szidalmazott egy nőt, akit eközben két alkalommal ököllel, nagy erővel arcon ütötte. Ezt látva az anyja segítségére sietett a másik nő, de a férfi ekkor még kétszer megütötte az első sértettet – közölte az ügyészség.

A bántalmazás következtében az először megütött nőnek az orra vérezni kezdett és a szeme alatt duzzanat keletkezett, a bántalmazás alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására.

Az elkövető ezután az anyja védelmére kelt nőt mellkason rúgta majd a földre lökte. A megrúgott és megütött nő emiatt nyolc napon belül gyógyuló zúzódást szenvedett.
Ekkor az addig a földön ülő harmadik nő is felállt és megpróbált a bántalmazottak védelmére kelni, azonban a férfi rátámadt és őt is kétszer ököllel, nagy erővel arcon ütötte, amitől a nő elvesztette az eszméletét és a földre esett. A férfi ezután megrúgta a földön fekvő nő fejét, emiatt a sértett nyolc napon túl gyógyuló fejsérülést szenvedett.

Az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását egy hónapra. A végzést az ügyész tudomásul vette, az elkövető és védője fellebbezést jelentett be – tette hozzá a vádhatóság.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 24. 09:49, szerda | Kék hírek

Két millió forintért rendelt Elf Bart a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron vármegyei adóellenőrei az egyik népszerű közösségi oldalon látták egy árus hirdetését, akinél nagy tételben lehetett Elf Bart vásárolni.

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Roadpol: sok teherautó-sofőr nem használja a biztonsági övet

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Jogerősen húsz év fegyházra ítélték a VV Fanni-ügy vádlottját

Jogerősen húsz év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót szerdán.