Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2022. Május 29. 12:02, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/ügyészség/illusztráció: pixabay

Egymás után három nőt is bántalmazott

Egymás után három nőt is bántalmazott

Súlyos testi sértés miatt letartóztatták a férfit, aki egymás után három nőt bántalmazott.

A férfi május 24-én 19 óra és 19 óra 5 perc között Oroszlányon trágár módon szidalmazott egy nőt, akit eközben két alkalommal ököllel, nagy erővel arcon ütötte. Ezt látva az anyja segítségére sietett a másik nő, de a férfi ekkor még kétszer megütötte az első sértettet – közölte az ügyészség.

A bántalmazás következtében az először megütött nőnek az orra vérezni kezdett és a szeme alatt duzzanat keletkezett, a bántalmazás alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására.

Az elkövető ezután az anyja védelmére kelt nőt mellkason rúgta majd a földre lökte. A megrúgott és megütött nő emiatt nyolc napon belül gyógyuló zúzódást szenvedett.
Ekkor az addig a földön ülő harmadik nő is felállt és megpróbált a bántalmazottak védelmére kelni, azonban a férfi rátámadt és őt is kétszer ököllel, nagy erővel arcon ütötte, amitől a nő elvesztette az eszméletét és a földre esett. A férfi ezután megrúgta a földön fekvő nő fejét, emiatt a sértett nyolc napon túl gyógyuló fejsérülést szenvedett.

Az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását egy hónapra. A végzést az ügyész tudomásul vette, az elkövető és védője fellebbezést jelentett be – tette hozzá a vádhatóság.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 14:05, kedd | Kék hírek

Magát rendőrnek adta ki és kirabolt három nőt

Jogerősen hat év fegyházbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla azt a román férfit, aki társával magát rendőrnek kiadva három román nőt rabolt ki az M5-ös autópályán 2019 tavaszán.

2022. Július 05. 10:01, kedd | Kék hírek

Drogot is árult az autószerelő, több ügyfele is lebukott

A nyomozók egy fóti autószerviz illegális mellékesét végző tulajdonosát vették őrizetbe. A 29 éves férfi műhelyében nemcsak gumi cserélt gazdát, hanem tömött pakkok is.

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.

2022. Július 03. 11:40, vasárnap | Kék hírek

Határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták fel Ásotthalomnál

A magyar rendőrök cseh kollégáikkal együttműködve határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták föl Ásotthalom külterületén szombaton este fél hét előtt - közölte a rendőrség honlapján.