Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2018. Május 05. 09:08, szombat | Bulvár
Forrás: infovárosok

Elvis Presley titkos szerelme Sophia Lorennel

Elvis Presley titkos szerelme Sophia Lorennel

Minden elsöprő szerelem, vagy sírig tartó barátság?

Máig tartja magát a pletyka, miszerint az olasz színésznő, Sophia Loren és a rock’n’roll királya, Elvis Presley az ötvenes éves derekán egymásba szerettek. Hogy a romantikus megismerkedés valóban perzselő szerelmet vagy inkább sírig tartó barátságot hozott a két híresség életébe, azt a mai napig kevesen tudják.

A sikeres színésznő, Sophia Loren és az akkor már fénykorát élő Elvis Presley 1958-ban, Hollywoodban, a Paramount stúdióban találkoztak először. A Királynak sűrű éve volt: elveszítette édesanyját, majd katonaságba vonult, ahol megismerkedett későbbi feleségével, a nála tíz évvel fiatalabb Priscilla Ann Beaulieu-val. Ugyanebben az évben forgatta a King Creole című filmet (amelyet egyébként a magyar származású Michael Curtiz rendezett), amelyben a főszerepet játszotta. Az elmondások szerint Sophia Loren volt az, aki a film fővárosában meglátta, odasietett hozzá és rögvest be is mutatkozott neki.

Azt beszélik, jóval több volt köztük egyszerű barátságnál. Sophia Lorennek minden idejét a forgatások tették ki, ekkoriban évente átlagosan három film készült a főszereplésével, nevét - köszönhetően producerének és férjének, Carlo Pontinak - a tengerentúlon is ismerték már 1958-ban. Azt beszélik, a színésznő a családja és barátai nélkül magányos volt Hollywoodban, egy közeli ismerőse úgy nyilatkozott: Elvis Presley-vel próbálta pótolni a szívében keletkezett űrt.

Egyes pletykák szerint a Király is lángolt a szexi díva iránt, lenyűgözte a humora és a szépsége, ám a körülmények - leginkább Sophia Loren házassága – miatt, hiába izzott köztük a levegő, szerelmük plátói maradt, és barátként tartották a kapcsolatot egészen Elvis haláláig. Sokan megkérdőjelezik a furcsa szerelem létét, még erotikától túlfűtött, közös képeik láttán is, amelyeken a Király vadul csókolja az olasz színésznő nyakát. Tény, hogy Presleyt sok színésznővel boronálták össze, ahogy Loren szerelmi élete is állandó témát adott a pletykalapoknak. Priscilla Presley azonban állítólag a mai napig érzékenyen reagál Sophia Loren neve hallatán.

Hogy vajon a hamarosan hazánkba érkező Elvis, The wonder of You koncertshown, ahol Priscilla Presley a színpadon mesél majd a Király legendás életéről, ez a sztori is elhangzik-e, az június 6-án kiderül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.