Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Augusztus 04. 16:35, hétfő | Belföld
Forrás: InfoVáros

Európa legjobb új fesztiválja ismét Aligán

Európa legjobb új fesztiválja ismét Aligán

Idén ismét várja híveit a B.my.Lake fesztivál a Club Aliga Üdülőközpontban.

Nemcsak a hazai rajongók közt aratott hatalmas sikert a tavaly debütáló B.my.Lake Fesztivál, hanem el- nyerte Hollandiában az „Európa legjobb új fesztiválja” díjat a “European Festival Awards”-on. Augusztus 18–22. között ismét „all day and all night long” 6 színpadon várják az elektronikus zene legendái, a jelen művészei és a feltörekvő tehetségei a bulizni vágyókat a vadregényes Club Aliga területén.

Az Üdülőközpont épületei a rendezvény területén belül helyezkednek el, ezért a legjobb választást kínálja azoknak, akik szobában és ágyban akarnak aludni, ugyanakkor szeretnek mindig az események sűrűjében lenni, és egy percre sem elhagyni a fesztivál területét. Közvetlenül a Balaton partján van lehetőség a sátorozásra is a B.my.Lake Fesztivál ideje alatt. A komplexum 2 km-es saját partszakaszán változatos sport-és kikapcsolódási lehetőségeket is kínál minden vendég számára. A pörgősebb programokra vágyók kalandparkkal, pingponggal, tollaslabda, futball és kosárlabda pályával, vízi-focival, strandröplabda pályákkal, vízibiciklivel és vitorlázással számtalan sportlehetőség közül választhatnak nem csak a fesztivál ideje alatt.

A nyár lezárásaként, a klubélet legmarkánsabb és legfrissebb arcaival az e-zene legelismertebb DJ-i, a mainstream vonal helyett a techno, tech house, dnb, electro, minimal és EDM szerelmeseinek nyújt alternatívát más fesztiválokkal szemben. A B.my.Lake idén is megtartja a “butikfesztivál” jellegét, naponta legfeljebb tízezer bulizni vágyó vendéget várnak a Club Aliga Beach-re.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.