Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Január 10. 08:09, kedd | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Ez veri meg a 3-as BMW-t? - FOTÓK

Ez veri meg a 3-as BMW-t? - FOTÓK

Bemutatkozott a Cadillac nagy reménysége, az ATS.

A Cadillac valószínűleg régóta szenved a tudattól, hogy dicső múltja ellenére évről-évre hazájában is a német és japán riválisok mögé szorul az eladási statisztikákban. Ez persze nem is csoda, hiszen az elmúlt tíz-húsz évben talán csak a CTS-V-t lehetett egy lapon említeni a konkurenciával, de az meg ugye messze nem elegendő a sikerhez. A most bemutatott ATS viszont egy új korszak kezdetét jelentheti a márka számára, így nem csoda, hogy a fejlesztésbe apait-anyait beleadtak. Másrészt ez viszont el is várható, ha a 3-as BMW-vel, a Mercedes C-osztállyal vagy az Audi A4 modellel szeretnék felvenni a versenyt.

A cikket tovább olvashatja az Autolabor.hu oldalon.

Címkék: Cadillac

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -