Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Április 04. 07:28, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Fél millió forintot adományoztak az Ide süss! sztárjai

Fél millió forintot adományoztak az Ide süss! sztárjai

Ganxsta Zoli, Köllő Babett, Varga Győző, Molnár Andi, Cinthya Dictator, Risztov Éva, Gáspár Győző és Sütő Enikő a VIASAT3 gasztro-reality műsorában megmutatták, hogy a konyhában is megállják a helyüket.

Az Ide süss! – Az ország nagy cukrászversenyének celebgyőztese végül Molnár Andi lett, aki az 500 000 forintos nyereményt az S.O.S. Gyermekfalu Magyarországi Alapítványának ajánlotta fel.

A nagysikerű The Great British Bake Off formátum hazai verziójában az ország legjobb amatőr cukrászai mellett most a celebek is megküzdöttek egymással egy nemes cél érdekében. A zsűri elismerése mellett 500 000 Ft nyereménnyel gazdagodtak, melyet jótékony célra, a győztes által kiválasztott alapítványnak ajánlottak fel.

A kezdeti nehézségeket áthidalva kisebb - nagyobb sikerrel mindenki ügyesen vette az akadályokat, Ganxsta és Győző pedig mindenki nagy meglepetésére a konyhában is remekelt. A celebek két fordulóban mutathatták meg, hogy miként állják meg a helyüket a konyhában. Az első körben Szabi a pék receptjét kellett elkészíteniük, amit a zsűri vak kóstolással véleményezett. A második körben pedig egy általuk választott süteményt készítettek el a versenyzők. A celebadás győztese, Molnár Andi kissé félve de annál nagyobb lelkesedéssel vágott bele a sütésbe, elszántságának pedig meg is lett az eredménye, hiszen ő nyerte az Ide Süss! celebversenyét!

,,Nem vagyok egy óriási konyhatündér, az egyszerű és nagyszerű ételek elkészítésére vagyok kapacitálható. Viszont annál jobban szeretem a hasam, édesszájú vagyok, de igyekszem egészségtudatosan étkezni. Ha nem kényszerből kell sütni főzni, akkor nagyon élvezem, pl. társasággal. A kupit nem nagyon bírom a konyhában, talán ezért is szeretem, ha nem bonyolult a recept. A műsorban féltem, hogy fel fogok sülni, de bíztam magamban, hogy legalább azt is jókedvűen fogom megtenni, próba cseresznye” – mesélte Molnár Andi a műsorról.

A celebek után újra az amatőr cukrászoké a főszerep, akik tovább versenyeznek majd az 5 millió forintos fődíjért!

Címkék: adomány, ide süss, sztár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára