Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Szeptember 03. 13:56, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Fésűs Nellyék a vidék nyugalmára esküsznek

Fésűs Nellyék a vidék nyugalmára esküsznek

„Rájöttem, hogy nagyon jó édesapának lenni!”- kezdi Vajtó Lajos, akit apák napja alkalmából szíve hölgyei, Nelly és Elza Zorka rabolt el egy pár napra.

A kis család a Szigetközbe utazott, ahol távol a nagyváros zajától vidéki környezetben a Diamant Hotelben tölthettek el egy kis időt.

„Mindig én vagyok az ötletgazda és én szoktam a lányokat meglepni egy-egy ünnep alkalmából, most nagyon meglepődtem, hogy engem ünnepeltek és méghozzá egy wellness hétvégével. – meséli az újdonsült apuka, aki Elza Zorka születése előtt Nelly nagylányán, Csengén gyakorolhatta már az apai szerepet.

„Lajos és Csenge között véd és dacszövetség volt az első perctől kezdve, tudja Csenge, ha valamit szeretne, azt Lajoson keresztül tuti eléri – mondja Nelly – most őt sajnos nem tudtuk magunkkal hozni, mert éppen osztálykirándulásra ment, de persze telefonon köszöntötte ő is a pótpapát.

A kis család Elzával egész pici kora óta jár wellnesselni. Sosem okozott gondot a gyerekkel víz közelbe menni. Alig volt pár hetes amikor először megismerkedett a nagy medencéjével, most pedig már egy igazi kis vízi lényként lubickolt a szálloda medencéjében.

„Mindig nagyvárosban éltem, de szeretem a vidéket. A nyugalom és a csend nagyon tetszik. A Duna parton sétálva a gondolataimba merülve gyorsan telik az idő. – veszi át a szót a családfő – igaz már régen sétálgattam egyedül, mert ha csak tehetem, velem van a kislányom is, akit nem szívesen adok ki a kezemből. A Diamant hotelben is szinte csak akkor kaphatta meg Nelly, amikor megetette.”

„Nagyon sokáig csak anyatejen élt a kislányunk, de most már ismerkedik más ízekkel is. – szól közbe a színésznő – igaz Lajos már kacsacombot is tömött volna belé a Sári csárdában, de meggyőztük róla, hogy 8 hónaposan maradunk egyenlőre a főzeléknél, és az is elég magyaros. – nevet Nelly.

A szállodában még arra is volt ideje a szülőknek, hogy néhány percet együtt töltsenek szaunázással és páros masszázzsal. Elzára addig a hotel animátorai vigyáztak, akik megismertették Fülivel, a kabala nyuszijukkal.



Fésűs Nelly talán nem is lehetne boldogabb, ám korábban elárulta, egyetlen dolog hiányzik az életéből: nagyon szeretné, ha Vajtó Lajossal oltár elé állnának.

„Többször utaltam már erre, de Lajos mindig terelt, állandóan azt mondja, hogy Elza Zorkánál nagyobb összetartó erő nem létezik, nem kell ide papír” – mondja Nelly.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára