Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2012. Június 02. 07:10, szombat | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Fotósra támadt a tinisztár

Fotósra támadt a tinisztár

Egy paparazzo azt állítja, hogy Justin Bieber minden ok nélkül rátámadt. A szemtanúk szerint nem egészen így történt a dolog.

Testi sértés miatt nyomozást indított a kaliforniai rendőrség a népszerű tinisztár, Justin Bieber ellen. Az énekest egy fotós jelentette fel, aki szerint Bieber egyszerűen azért támadt rá egy bevásárlóközpontban, mert megpróbált néhány képet készíteni róla és a barátnőjéről, Selena Gomezről. A paparazzo még a helyszínről értesítette a hatóságot, majd kórházba vonult, ahonnan néhány órával később az orvosok hazaengedték.
Az üzletközpontba érkező rendőrök a 18 éves sztárral és partnerével már nem tudtak beszélni, néhány szemtanút azonban sikerült kihallgatniuk. Az ő elmondásuk szerint a helyzet nem olyan egyértelmű, ahogyan azt a fényképész állítja, a férfi ugyanis elállta Bieber és Gomez útját, mikor azok megpróbáltak a kocsijukkal távozni a bevásárlóközpontból, és még akkor sem tágított, amikor az énekes kiszállt az autóból, és megkérte, hogy engedje el őket. A jelenlévők azt is elmondták, hogy a történtek után egy ügyvéd buzdította arra a paparazzót, hogy hívjon mentőt, és értesítse a rendőröket.

Címkék: paparazzo, tinisztár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.