Városlista
2022. december 9, péntek - Natália

Hírek

2017. December 24. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Frenreisz Károly: Erős és jó az idei mezőny A Dalban

Frenreisz Károly: Erős és jó az idei mezőny A Dalban

A rockzenész bár tudja, hogy az angol szövegek számítanak nemzetközileg is elismertnek, mégis a magyar dalszövegeknek drukkol. Jó az idei mezőny, erősnek tartja.

Frenreisz Károly már nem először ül A Dal zsűrijében. Most azt mondja, a dalválasztó show ítészeinek egyáltalán nincs könnyű dolga, mert persze a legegyszerűbb az lenne, ha létezne egy biztos befutó nóta, amire szavazni lehetne.

„Én inkább azt mondom, jobb a helyzet, ha sok jó dal van, amiből aztán mazsolázni lehet. Jó az idei mezőny, erősnek tartjuk, és reméljük, hogy már egyszer olyan dal fog kijutni, amivel Magyarország nyerhet. Az angol nyelvű szövegek azért jók, mert nemzetköziek, mindenütt értik, de én ezzel együtt inkább a magyar szövegeknek drukkolok, mert a magyar nagyon választékos, nagyon finom nyelv, és pontosan tudjuk azt is, hogy milyen nagyon jó magyar dalszövegek születnek. A zsűrizésnél számomra a legfőbb szempont, hogy építő jellegűek legyenek a hozzászólásai, olyanok, amelyekből lehet belőle tanulni és talán el lehet rajtuk gondolkodni. Olyan, szakmailag igényes dalokat akarunk kiválasztani, amiért tavaly már megdicsértek minket – idén is ezt az utat folytatjuk.”

A Dal 2018-ban immáron hetedik alkalommal kerül képernyőre, a dalválasztó show legfontosabb célja, hogy új, igényes és minőségi magyar dalok szülessenek, amelyek közül a szakmai zsűri és a nézők közösen választják ki az egész országot képviselő művet.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, jövőre is szavazhatnak a nézők A Dal-alkalmazáson, illetve mobiltelefonos szavazáson keresztül, így még inkább aktív részesei lehetnek a dalválasztási folyamatnak. A show két új műsorvezetője: Rátonyi Kriszta és Fehérvári Gábor Alfréd várják majd a Duna Televízió nézőit hétről hétre 2018. január 20-tól február 24-ig.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.