Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Április 26. 10:50, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Gázpisztollyal arcon lőtte volt barátnője új szerelmét egy 21 éves

Gázpisztollyal arcon lőtte volt barátnője új szerelmét egy 21 éves

Elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a gödöllői rendőrök azt a 21 éves aszódi férfit, aki gázpisztollyal arcon lőtte volt barátnője új párját.

A 21 éves B. Gábor csütörtökön 19 óra körül megjelent autójával Bagon az Ipari Parkban, ahol a volt barátnője és annak 26 éves párja kutyát sétáltattak. B. Gábor ekkor szidalmazni kezdte a fiatal nőt, majd előzetes szóváltást követően a 26 éves férfit arcon ütötte.

Ezt követően a támadó a kocsijából kivett egy gáz- és riasztó fegyvert, amivel a sértettet arcon lőtte, majd a helyszínről elhajtott.

A lövés következtében a 26 éves férfi az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Az esetről a volt barátnő bejelentést tett a rendőrségen. A gödöllői rendőrök a férfit még aznap este Hatvanban elfogták, majd a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A Gödöllői Rendőrkapitányság az aszódi férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.