Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Június 26. 06:27, kedd | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Gyilkossággal vádolják a világsztárt

Gyilkossággal vádolják a világsztárt

Minden jel arra utal, hogy a méltán híres producer, Jimmy Henchman bosszúból meggyilkoltatott egy férfit.

Egyre nagyobb bajban van a rap világának egyik legjelentősebb alakja. A Jimmy Henchmanként ismert James Rosemond a gyanú szerint bérgyilkosokat fogadott fel, hogy végezzenek egy férfival. Az áldozat, Lodi Mack állítólag megverte Henchman tizennégy éves fiát, a gyanú szerint a producer pedig a megölésével akart bosszút állni. Az ügyben megdönthetetlen bizonyítékokkal rendelkeznek a rendőrök, így pénteken vádat is emeltek ellene. Jimmy csaknem két évtizeddel ezelőtt egy hasonló esetet már megúszott. Akkor mindenidők legnagyobb rapperét, Tupac Shakurt akarta eltetetni láb alól. Ám a merénylet nem sikerült.

Jimmy-t februárban vették őrizetbe gyilkosságra való felbujtás miatt, de amúgy sem élvezhetné a szabad levegőt, ugyanis a hónap elején elítélték drogcsempészet és -kereskedelem, valamint pénzmosás miatt. A büntetése mértékéről még nem döntött a bíró, de valószínűleg előbb pontot tesznek a bérgyilkosos história végére, és csak aztán állapítják meg az elzárása hosszát.

Henchman a Czar Entertainment fejeként olyan előadók karrierjét segített beindítani, mint The Game, Brandy, a Salt 'n' Peppa, Akon , illetve Sean Kingston.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.