Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Hírek

2019. Március 30. 14:28, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Hamis rendszámmal bukott le, de gránátot is találtak nála

Hamis rendszámmal bukott le, de gránátot is találtak nála

Meghamisított rendszám buktatott le egy 24 éves férfit. Az ügyben az Oroszlányi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot.

A helyi járőrök Oroszlányon figyeltek fel egy parkoló kocsira 2018. augusztus elsején késő este. A rendőrök megállapították, hogy a járművet korábban kivonták a forgalomból, valamint azt is, hogy az autóra felszerelt rendszám egy másik kocsihoz tartozik. A rendőrök ekkor elindultak, hogy felkutassák a tulajdonost, akit a lakásán meg is találtak. A járőröknek a férfi elmondta, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ennek ellenére közlekedett a forgalomból kivont járművel. A rendőrök R. Dominik lakásán kutattak, mely során az egyik szobában gránátokat, légpuskát és lőszereket találtak. A Készenléti Rendőrség helyszínre kiérkező tűzszerészei megállapították, hogy a gránátok és a puska hatástalanított, a talált lőszerek közül azonban 13 éles.

R. Dominikot a rendőrök előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószergyorstesztet alkalmaztak vele szemben, amely pozitív lett. A 24 éves férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette, kábítószer birtoklása vétség és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Az ügyben az Oroszlányi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a Tatabányai Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 02. 11:07, vasárnap | Belföld

Helikopteres tanfolyam miatt hétfőtől nagyobb zaj várható Veszprém és Somogy megyében

Intenzív hanghatásra kell számítani egy nemzetközi helikopteres harcászati oktatótanfolyam miatt hétfőtől október 21-ig Veszprém megyében és Somogy megye északi részén - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM).

2022. Október 02. 06:00, vasárnap | Belföld

Orbán: épségben át kell vinni a hazát a túlpartra

Ki kell bírni a próbatételeket és \"épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva az Úristenben, nem az áradatra, hanem mindig a partra figyelve\".

2022. Október 01. 19:59, szombat | Belföld

Sokat érhetnek ezek a számok!

Az ötös lottó nyerőszámai: