Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Március 14. 09:06, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - Kamionstop a 83-as és a 82-es főúton Veszprém megyében

Havazás - Kamionstop a 83-as és a 82-es főúton Veszprém megyében

FRISSÍTETT (új: Győr megye)

Kamionstopot rendeltek el Városlőd és Pápa között csütörtökön a havazás miatt, és a 82-es utat ugyancsak lezárták a teherautók előtt - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Révész András elmondta: Veszprém megyében a hajnali óráktól kezdődően folyamatosan - változó intenzitással - havazik, a felerősödő szél helyenként viharossá válhat, így az a friss hóból hófalakat, hótorlaszokat emelhet.
Tájékoztatása szerint a rendőrség a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépkocsiknak megtiltotta a közlekedést a 83-as főút Városlőd és Pápa közötti szakaszán, kerülni Devecser irányába lehet. Elakadt kamionok nehezítik még a forgalmat Csesznek térségében, ezért a rendőrség lezárta a kamionforgalom elől a 82-es főutat is.
Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére azt közölte: a 82-es úton a megyehatáron fekvő Veszprémvarsánynál terelik el a forgalmat. Az érintett járműveknek Gic, illetve Pápa felé kell kerülniük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során