Városlista
2021. október 21, csütörtök - Orsolya

Hírek

2016. December 22. 14:21, csütörtök | PR

Intézze időben az online repülőjegy foglalást, ha karácsony környékén repülne!

Intézze időben az online repülőjegy foglalást, ha karácsony környékén repülne!

Napjainkban már nem számít különlegesnek az, ha az ünnepek környékén kelünk útra és fedezzük fel távoli országok nevezetességeit.

Egyre többen látják be, hogy az otthontól távol töltött idő és az idegen kultúrák, világnézetek, programok és látványosságok megismerése sokat hozzáad a személyiséghez és ugyanakkor ezek tökéletes kikapcsolódást is lehetővé tesznek. Az ilyen jellegű pihenés teljes testi és lelki felüdüléssel jár, ami mind a munkahatékonyságra, mind a kedélyállapotra jótékony hatással van.

Az ünnepek idején is sokan döntenek úgy, hogy a népszerű adventi vásárok forgatagának kedvéért, vagy a külföldön élő családtagok meglátogatásáért elutaznak. Ugyan autóval is elérhetőek az úti célok, de télen inkább kényelmes a repülős utazás mellett letenni a voksot. Kontinensünk távoli pontjai is elérhetőek néhány óra alatt, s akár a lappföldi Télapóhoz is elutazhatunk még karácsony előtt. A paravion.hu azt javasolja, hogy az online repülőjegy foglalás teendőit érdemes mihamarabb elintézni, hiszen a járatok ekkortájt igencsak zsúfoltak.

Csúcsforgalom az ünnepek előtt

A december nem csak a kereskedelem terén bizonyul csúcsidőszaknak, hanem a közlekedés kapcsán is. A külföldön dolgozók, tanulók éppen úgy ekkortájt választják a repülős közlekedést, mint azok, akik idegenforgalmi céllal utaznak külföldre, adventi vásárok megtekintésére. London és Bécs kiemelt népszerűségnek örvendenek ez utóbbi szempontból. Az online repülőjegy foglalás során tehát érdemes szem előtt tartani az ünnepi csúcsforgalmat.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyenkor a járatok sokkal inkább telítettek, ezért célszerű mihamarabb elintézni a jegyvásárlást. Ugyan előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban, last minute akciókkal élhetünk, de ezt legtöbben nem szívesen várják meg. Ha a karácsony környéki utazásról van szó, akkor sokak számára elsődleges a pontos érkezés és a megbízhatóság.

Külföldi kikapcsolódás karácsony környékén

Az online repülőjegy foglalás mellett döntők egy része kifejezetten a turisztikailag frekventált területeket részesítik előnyben az ünnepek alkalmával. A legújabb trendek abba az irányba mutatnak, hogy a családi összejövetelek helyett sokan inkább a wellness kikapcsolódást, ünnepi programokat kínáló hotelek, komplexumok mellett döntenek. A helyfoglalásra nem csak akkor érdemes időben gondolni, ha repjegy vásárlásról van szó, hanem szállodai szobafoglalás és szilveszteri jegyvásárlás kapcsán is.

Az év utolsó napját is mind többen töltik külföldön, hiszen az ünnepek környéki hetek remek alkalmat kínálnak a téli vakáció szervezésére. Nem lehet azonban elégszer hangsúlyozni, hogy az online repülőjegy foglalás nyújtotta előnyökkel mihamarabb érdemes élni. Nincs későn még akár egy héttel az indulás előtt sem megtenni ezt, ám tény, hogy ekkor már jelentősen többet kell a jegyekért fizetni, mint akkor, ha egy hónappal ezelőtt tettük volna ezt meg.

A téli hónapokban már nem csak síelés céljából választjuk a határainkon túli úti célokat. A repülős közlekedésnek köszönhetően a távolságok megszűntek és legyen szó akár Lappföldi kalandokról, akár londoni kirakodóvásárokról, vagy Bécs ünnepi fényekben történő megcsodálásáról, a turizmus kínálata kiterjedt az év utolsó heteire is.

Az online repülőjegy foglalás remek lehetőséget teremt arra, hogy néhány kattintással elintézzük a jegyvásárlást, s akár az online check-in előnyeit is kihasználhatjuk. Fedezze fel Európa karácsonyi vásárait, és ezúttal élje át külföldön a karácsony semmihez sem fogható varázsát!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 05. 12:28, kedd | PR

Egy „apróságba” bukott bele Donald Trump

A járvánnyal kapcsolatos kommunikáció áll annak háttérében, hogy Donald Trump elveszítette az amerikai elnökválasztást.