Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Április 11. 05:00, péntek | Külföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Ismét újít a Facebook, lépett a Twitter is

Ismét újít a Facebook, lépett a Twitter is

Sajtóértesülések szerint ismét változnak a Facebook közösségi oldalon a személyes beállítások, 2 - 3 héten belül. Úgy tűnik engedett a nyomásnak a Palo Altoi cég, ezentúl sokkal több beleszólásunk lesz hogy mit osztunk meg és a reklámok is profilra szabottabbak lesznek, legalábbis ez szivárgott ki a tervezőktől.

Amúgy egy kicsit mintha gyakran lenne profilváltás a vállalatnál, ha a témához illően akarunk fogalmazni: a Facebook vezetése bonyolult kapcsolatban van a saját fejlesztőivel. Közben rövidesen radikálisan megújul a második legnépszerűbb közösségi oldal. A Twitter új külsejéről már korábban napvilágot láttak pletykák, ám az oldal hivatalos blogján mindössze csak most nyert hivatalos megerősítést a változtatás. A nyilvánosságra hozott képernyőképből már most látszik, hogy az alapot a Facebook szolgáltatta, a Twitter új kinézetének alap elrendezése ugyanis kísértetiesen emlékeztet Zuckerberg és csapatának munkájára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).