Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2011. Október 13. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Újabban csak a botrányokról híres Mary Zsuzsi

Újabban csak a botrányokról híres Mary Zsuzsi

64 éves Mary Zsuzsi táncdalénekesnő, aki a hatvanas évek egyik legnépszerűbb énekesnője volt.

Az utóbbi években viharos és szokatlan szerelmi történeteivel került a média érdeklődésének középpontjába. Bár kalandjairól kimerítően olvashattunk, amikor éppen aktuálisak voltak, pár hónap elteltével már nem nagyon emlékszünk rájuk. Leszámítva két férjét, időben visszafelé haladva: Klapka György nagyvállalkozót, és első élete párját, Dobos Attila dalszerzőt és fogorvost.

Attila azért is külön figyelmet érdemel, mert annak idején a páros rendkívüli sikereket ért el a magyar könnyűzenében. A reflektorfényben Zsuzsi állt, aki az 1968-as Táncdalfesztiválon a Mama című dalával hódította meg a közönséget. Annak idején nem volt népszerűbb előadó nála, lemezéből hetek alatt százezer példány fogyott.

Mary Zsuzsi és férje, Dobos Attila karrierjük csúcsán hagyták el az országot - akkori szóhasználat szerint disszidáltak -, aminek az lett a következménye, hogy idehaza feketelistára kerültek, slágereiket nem játszották a rádiók, még beszélni sem lehetett róluk.

Az emberek persze nem felejtették el egykori kedvencüket, mindenki tudta, hogy Németországban élnek, ahol aztán Zsuzsi hat gyermeknek adott életet. A rendszerváltás után tért haza, s egykori rajongói szívesen fogadták, ma is sokan tapsolnak fellépésein, bár az utóbbi időben inkább betegségéről hallani.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.