Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. Január 02. 08:07, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Január 9-ig érvényesek a decemberi helyközi- és helyi bérletek

Január 9-ig érvényesek a decemberi helyközi- és helyi bérletek

Meghosszabbodik a decemberi helyközi- és helyi bérletek érvényességi ideje; a decemberi, illetve második félhavi helyközi bérletek január 9-ig érvényesek a MÁV-Volán-csoport helyközi vonat és busz járatain.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium döntése alapján meghosszabbított ideig utazhatnak decemberi helyi bérletekkel azokon a településeken is, ahol a Volánbusz helyi közszolgáltatási szerződés alapján közlekedteti buszait.

Szeged helyi közösségi közlekedésében a 2022. december havi (tanuló, nyugdíjas, dolgozó, kisgyermekes), 2022. negyedik negyedéves, a 2022. második féléves és a 2022. éves bérleteket is elfogadják január 9-ig.

Balmazújvárosban a december havi teljes árú és tanuló bérleteket január 9-ig, a 4 havi (szeptember-december közötti) tanuló bérleteket január 20-án éjfélig fogadják el a helyi Volánbusz járatokon.

Bátonyterenyén január 15-ig utazhatnak a december havi és szeptembertől decemberig szóló 4 havi teljes árú és tanuló bérletekkel a helyi buszokon.

A hosszabbítás célja, hogy az év elején megkönnyítsék a bérletvásárlást - tudatta a Mávinform.

Fotó: Volánbusz

Címkék: bérlet, máv, volán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.