Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Október 27. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Judy először viselt hófehér menyasszonyi ruhát

Judy először viselt hófehér menyasszonyi ruhát

Öt évvel ezelőtt még színes ruhában ment férjhez. A napokban megtartott titkos második esküvőn azonban már hófehér ruhát viselt.

Ahogy a ma megjelent Story magazinban olvasható, Judy talán tudat alatt érezte öt évvel ezelőtt, hogy nem szabad hófehérben oltár elé állnia. "Ha akkor kérdezték volna meg, hogy miért, nem tudtam volna mit felelni - mondja az énekesnő. - Ennyi idő elteltével azonban már tudom, hogy ez a szerelem sokkal tisztább, és össze sem hasonlítható a másikkal. Mások az érzések, az érzelmek, és a legfontosabb, hogy a szívem alatt már ott van a kislányunk, Maja is. Már csak miatta is fontos volt a hófehér menyasszonyi ruha." Judyék titokban megtartott esküvőjén egyébként még az anyakönyvvezető is azzal viccelődött, hogy már hárman állnak az "oltár" előtt. A hetedik hónapban lévő kismama festői környezetben, egy tó partján fogadott örök hűséget születendő kislánya édesapjának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára