Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Szeptember 01. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: MNO

Juke-ra támad a Kia: a Niro koncepció bemutatkozik

Juke-ra támad a Kia: a Niro koncepció bemutatkozik

Miközben testvére, a Hyundai a Velosterrel már izgalmasabb vizekre evezett, a Kia eddig a szokványosabb kategóriákban indult harcba. A koreaiak a most bemutatkozó Niro tanulmány nyomdokain indulnak meg új irányokba.

A Frankfurti Autószalonon bemutatkozó Kia Niro a meglehetősen sikeres Nissan Juke számára konkurenciát állító modellt vetíti előre. A gyártó frankfurti formatervezői részlegében megálmodott négykerekű riválisához hasonlóan a kompakt méretekre és a magas, mégis dinamikus felépítésre esküszik.

A robusztus, magabiztos kiállású modell belső terében különleges, ezüstös hatást keltő szövetkárpitot és nagymértékű egyszerűségre törekvést találunk. Bár egyértelműen látszik egyszeri mivolta, mégis szériaközeli státuszt sejtet.

Egyelőre keveset tudni az újdonságról, de annyit a sajtóanyag is megerősített, hogy egy fejlesztés alatt álló, innovatív hajtáslánc kapott helyet a lemezek alatt. Már két hetet sem kell várni, hogy minden részletre fény derüljön. Ha ez bekövetkezik, első kézből szállítjuk majd az információkat.

Címkék: kia, koreai autó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el