Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Március 27. 14:21, kedd | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Kedd reggel újabb labdarúgókat állítottak elő

Kedd reggel újabb labdarúgókat állítottak elő

Két labdarúgót előállított ma reggel a fogadási csalások ügyében vizsgálódó Központi Nyomozó Főügyészség – tudta meg a Nemzeti Sport.

A fogadási csalások ügyében ma reggel előállított labdarúgók egyike az otthonából bilincsben elvezetett S. Tamás, az NB II-es Szigetszentmiklósi TK középpályása – értesült a Nemzeti Sport.

S. Tamás korábban a REAC és a Diósgyőr labdarúgójaként pályára lépett olyan mérkőzéseken, amelyek ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálatot folytat.

A kedden előállított másik labdarúgó információink szerint P. Tibor, aki szintén volt a REAC játékosa, a Honvédnál és az ETO-nál is megfordult, jelenleg pedig az NB III-as Dabasban játszik. Úgy tudjuk, az sem kizárt, hogy másokat is előállítottak a nyomozók ma reggel.

Mint ismert, a bochumi ügyészség 2009-ben robbantotta a bombát a világ labdarúgását megfertőző fogadási csalások ügyében. Magyarországon tavaly nyáron kezdődtek a letartóztatások, edző és több labdarúgó egyaránt a hatóságok látóterébe került.

Az ügy felgöngyölítésének nemrégiben halálos áldozata is volt: március elsején Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója öngyilkosságot követett el, miután a megelőző órákban klubja több jelenlegi és egykori labdarúgóját előállították.

Zaklatott utolsó interjújában Kutasi azt mondta a Nemzeti Sportnak: „Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.

2024. Április 20. 09:45, szombat | Sport

A Veszprém kilenc góllal nyerte meg a Szeged elleni rangadót

A címvédő Telekom Veszprém házigazdaként 36-27-re legyőzte a Szegedet a férfi kézilabda NB I péntek esti rangadóján.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet